El Humana Day, cada vegada més a prop

05-09-2011


Poc més de dues setmanes falten per a la celebració el 22 de setembre, del Humana Day People to People Day 2011. La Seguretat Alimentària serà l'eix central del discurs i debat d'aquest esdeveniment internacional de caràcter anual en què participen prop d'una vintena d'organitzacions de la Federació Humana People to People a Europa amb l'objectiu principal de donar a conèixer la tasca que es porta a terme en els diferents països on és present la Federació a través dels diferents programes de cooperació.

Algunes de les activitats que es duran a terme seran la Jornada de Portes Obertes a les centrals de l'Ametlla del Vallès (Barcelona), Valderrubio (Granada) i Leganés (Madrid), que inclouran una visita guiada i la cerimònia de lliurament dels II Premis Humana de Reciclatge Tèxtil, amb la presència de representants dels ajuntaments i entitats privades guardonades.

A més, el dia 21 s'organitzarà, a Madrid, una taula rodona dedicada a seguretat alimentària, amb la participació d'experts i convidats de Moçambic.

Al llarg d'aquest mes de setembre tindrà lloc una exposició fotogràfica itinerant, també dedicada al tema central del Humana Day, per diversos dels municipis col.laboradors de la Fundació de Madrid i Barcelona. Aquesta exposició, a més, estarà disponible per a tots aquells col.laboradors que ho sol.licitin un cop es celebri el Humana Day. Altres de les accions previstes són un programa d'activitats en una selecció de les 20 botigues d'Humana l'objectiu serà la difusió de la importància de la seguretat alimentària per afavorir el progrés de les comunitats del Sud.

El programa d'activitats del Humana Day pot patir modificacions pel que et convidem a seguir tota l'actualitat de l'esdeveniment a través de www.humana-spain.orgi www.humanaday.org

El Humana Day, cada vegada més a prop-img1
El Humana Day, cada vegada més a prop-img2