Educació per al Desenvolupament: Obert per vacances

09-01-2014

Amb l'arribada de les vacances nadalenques, els nens i nenes tenen més temps lliure, el que suposa una excel • lent oportunitat per a l'àrea d'educació per al desenvolupament, que multiplica el seu programa d'activitats.

Aquest programa de sensibilització està molt lligat a temes com a protecció del medi ambient, consum responsable, 3R, canvi climàtic o bretxa Nord -Sud. És, a més, el complement perfecte de la recollida de tèxtil.

Saló de Nadal per a la Infància i la Joventut

Dissabte 21 desembre va arrencar aquest cicle nadalenc amb un taller de titelles amb tèxtils reciclats, a la Plaça de Santa Bàrbara, al municipi sevillà de Villanueva del Riu i Mines.

A Astúries, fins al 4 de gener vam participar activament en Mercaplana Gijón, el Saló de Nadal per a la Infància i la Joventut que organitza la Cambra de Comerç de la ciutat. Globoflèxia, pintures, l'arbre dels desitjos... diversió i jocs en una fira en la qual els més petits van gaudir de valent.

Recicladero, jugant a reciclar

Els dies 3 i 4 de gener, Humana ha organitzat, al costat del grup Handbox, Babytendence i Matadero Madrid, la segona edició del Recicladero. Durant els dos dies d'intensa activitat, més de 250 persones, entre grans i petits, van participar en els tallers de la Fundació. En total, el nombre de participants en el Recicladero 2014 va superar els 2.000. Tens les millors imatges de l'esdeveniment a Facebook i Flickr.

Educació per al Desenvolupament: Obert per vacances-img1
Educació per al Desenvolupament: Obert per vacances-img2