Aura Fundació distingeix Humana

08-07-2014

Humana Fundación Pueblo para Pueblo és una de les quatre entitats que han rebut el reconeixement d'Aura Fundació, atorgat en el marc de l'Acte d'Estiu dels 25 anys de l'organització, que se celebra avui a Barcelona. 

Al costat de Fundación Pueblo para Pueblo, han estat distingides la consultora immobiliària CBRE, l'empresa especialitzada en producció i comercialització d'aliments frescos Casa Ametller i l'estudi de disseny Casa de Carlota. Marcelo Leoni, Director de Relacions Institucionals de Humana, va ser l'encarregat de recollir el reconeixement.

L'esdeveniment va ser presidit pels responsables d'Aura, així com per Xavier López, del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i per Carlos Domingo, del Comissionat de Coordinació Institucional de l'Ajuntament de Barcelona.

Treballant junts des de 2008

Humana i Aura Fundació col · laboren des de l'any 2008. La missió fonamental d'Aura és ajudar a incrementar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel · lectual mitjançant la inclusió social i laboral, seguint la metodologia del «treball amb suport». 

Gràcies al treball conjunt de dues entitats, Lídia forma part actualment de la plantilla d'Humana. És membre de l'equip d'una de les nostres botigues second hand a Barcelona. En les properes setmanes està prevista la incorporació d'una altra persona procedent del programa "treball amb suport". Anteriorment, Raquel va formar part també de l'equip de botigues. 

Amb aquest Acte d'Estiu Aura Fundació vol reconèixer el treball d'empreses i entitats que han dut a terme determinades iniciatives que milloren la formació i la inserció d'aquelles persones amb algun tipus de discapacitat intel · lectual. 

Tal com expliquen des de la Coordinadora Down Catalunya, Aura Fundació "va ser l'entitat pionera a tot l'Estat espanyol, i una de les primeres a Europa, a desenvolupar la metodologia del" treball amb suport "nascuda en els anys 70 als Estats Units i Canadà; l'objectiu d'aquesta metodologia és aconseguir que persones amb discapacitat puguin accedir al mercat laboral amb els suports necessaris ". 

En aquests 25 anys, Aura Fundació ha fet possible que prop de 200 persones amb discapacitat intel · lectual, i especialment amb síndrome de Down, accedeixin a una ocupació. Actualment un centenar d'elles continuen en actiu. 

-

Aura Fundació distingeix Humana-img1
Aura Fundació distingeix Humana-img2
Aura Fundació distingeix Humana-img3