S'inicia l'Humana Day

13-09-2012

L'Humana Day és un esdeveniment anual internacional en què participen col·laboradors i amics de la Fundació. El seu propòsit: difondre la tasca de la Federació Humana People to People i de les organitzacions que la formen. La dona al centre del desenvolupament del planeta és el tema central del discurs i el debat de l'Humana Day 2012, que tindrà lloc internacionalment el proper 27 de setembre. 'Women in Action' és el lema que acompanya el logotip i la resta de suports de comunicació.

XXV Aniversari de la Fundació
L'Humana Day 2012 s'emmarca en la celebració del XXV Aniversari de l'inici de l'activitat d'Humana a Espanya. Per això, al llarg de tot el mes de setembre, tindran lloc diversos esdeveniments. El primer d'ells és l'Open Day a la seu de l'organització a l'Ametlla del Vallès, avui 13 de setembre. Inclou el lliurament dels III Premis de Reciclatge Tèxtil i un Seminari sobre Reciclatge Tèxtil amb el propòsit d'oferir més informació sobre els avantatges de promoure el reciclatge de roba i calçat, mostrant exemples concrets del tipus de productes que es poden fabricar a partir de tèxtil usat.

També està prevista una petita Exposició sobre Cooperació que té com a objectiu mostrar la realitat de les comunitats on Humana porta a terme els seus projectes a través d'elements quotidians tant per al seu treball com per a les tasques quotidianes de la llar.

En cas que vulguis assistir a l'Open Day de l'Ametlla del Vallès, envia un e-mail a contenidor.catalunya@humana-spain.org.

El 17 de setembre l'Open Day tindrà lloc a Valderrubio (Granada), el 24 a Lisboa i el 27 a Leganés (Madrid).

S'inicia l'Humana Day-img1
S'inicia l'Humana Day-img2