Obre a Oviedo “El Ropero de Humana

28-11-2013

Humana inaugura avui oficialment a les 19:00 hores, "El Ropero de Humana", un nou espai a Oviedo per a la recollida de roba i calçat usats situat al carrer Santa Teresa, 17, baix. El local estarà obert de dilluns a dissabtes, de 10:30 a 14:30 hores.

"Aquest és el primer rober que Humana obre a Espanya i amb ell posem en marxa una nova fórmula de recollida té com a objectiu estar més a prop de la ciutadania , que la gent pugui informar-se sobre el que fem i que puguin conèixer el procés de gestió del tèxtil usat ", assenyala David Vázquez, responsable de l'Oficina Tècnica de Recollida d'Humana.

Fundació ONCE
L'obertura de "El Ropero de Humana" significa també una aposta de l'entitat per la creació d'ocupació i la inserció sociolaboral a Astúries. En virtut d'un amb acord de col · laboració la Fundació ONCE, Humana ha contractat una persona de la seva borsa d'ocupació per realitzar l'atenció del rober. D'aquesta manera l'organització fomenta, gràcies als recursos obtinguts amb la gestió del tèxtil usat, la inserció laboral de persones amb algun tipus discapacitat.

"El Ropero de Humana" és, doncs, una mica més que un punt per a la recollida de donacions de tèxtil usat. En ell els veïns i veïnes d'Oviedo podran trobar informació sobre les iniciatives que porta a terme la Fundació.

Aquest nou servei se suma a la xarxa de 268 contenidors que Humana té ubicats a Astúries gràcies als acords establerts amb diferents municipis i entitats privades. L'any 2012 es van recollir al Principat un total de 1.190 tones de roba i calçat usats.

Obre a Oviedo “El Ropero de Humana-img1
Obre a Oviedo “El Ropero de Humana-img2
Obre a Oviedo “El Ropero de Humana-img3