43 escoles més de Yunnan reben la distinció de centres baixos en carboni

13-06-2023

Des de l'inici el 2020 del projecte pilot EU HPP Yunnan Low Carbon Schools, 803 escoles de Kunming, a la província de Yunnan, Xina, han participat més o menys en la iniciativa. Humana Fundación Pueblo para Pueblo porta a terme aquest projecte en col·laboració amb diverses organitzacions locals i el finançament de la UE.

Fins ara s'han vist involucrades en activitats presencials més de 200.000 persones que, a més, han reproduït, assistit o llegit més de 2 milions de vídeos, cursos i articles sobre canvi climàtic i un estil de vida baix en carboni.

Escoles excel·lents pioneres baixes en carboni

Després de la selecció el setembre de 2022 del primer grup d'”Escoles excel·lents pioneres baixes en carboni”, el 16 de gener d'aquest any es va donar inici a la recopilació del segon grup de casos destacats, d'acord amb els criteris d'avaluació fixats pel equip del projecte. Aquest segon llistat es va completar oficialment al març de 2023.

Està format per 43 centres escolars: 15 escoles infantils, 20 de primària, 4 de secundària i 4 universitats. Units, conformen una guia que inclou una descripció general de cada centre, una descripció detallada dels treballs efectuats a favor de la descarbonització de l'escola i els seus resultats. La guia ofereix experiències molt interessants i diversos casos dèxit.

Per això, aquest document ha de ser un referent molt útil per a altres centres educatius i una eina per contribuir a l'estratègia d'educació i construcció d'una civilització ecològica a la província de Yunnan.

Pots descarregar i llegir la guia escanejant el codi QR que acompanya aquesta notícia.

Més notícies

43 escoles més de Yunnan reben la distinció de centres baixos en carboni-img1
43 escoles més de Yunnan reben la distinció de centres baixos en carboni-img2
43 escoles més de Yunnan reben la distinció de centres baixos en carboni-img3