13 Municipis catalans se sumen a la campanya de reciclatge tèxtil 'Estalvi 140' d'Humana

18-10-2011

Humana posa en marxa la campanya 'Estalvi 140', a la qual s'hi han13 municipis de tot Catalunya: Begues, Bigues i Riells, Calafell, Cardedeu, Cerdanyola del Vallès, el Masnou, Montgat, Reus, Rubí, Sentmenat, Tordera, Vallirana i Vilanova del Camí.

L'objectiu de la campanya és promoure que els ciutadans dipositin una major quantitat de roba usada en els contenidors dedicats a la recollida del residu tèxtil. Per això, Humana, amb la col · laboració dels ajuntaments implicats, ha iniciat la col · locació de milers d'adhesius de color vermell en els contenidors de resta. La campanya s'ha iniciat, a més, coincidint amb el canvi d'estació i, per tant, en el moment en què els ciutadans solen actualitzar el seu vestuari i desprendre's d'aquelles peces que ja no els resulten útils.

L'objectiu d'Humana és dur a terme aquesta campanya a tots aquells municipis que així ho desitgin. El 2010, només a Catalunya es van recollir més de 5 milions de quilos de roba i calçat usats en els prop de 1.100 contenidors existents.

140 € d'estalvi per cada 1.000 kg de roba
El nom de la campanya respon als 140 euros que cada ajuntament estalvia per cada 1.000 quilos de roba i calçat usats recollits als contenidors d’Humana. Així, reciclant un residu que d’una altra manera aniria a parar a l’abocador, es redueix la despesa municipal, i en conseqüència, la dels ciutadans.

13 Municipis catalans se sumen a la campanya de reciclatge tèxtil 'Estalvi 140' d'Humana-img1
13 Municipis catalans se sumen a la campanya de reciclatge tèxtil 'Estalvi 140' d'Humana-img2