Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

121.500 persones involucrades en 61 projectes de cooperació el 2017

12-07-2018

El nombre de persones que van participar activament en les 62 accions de desenvolupament a Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia dutes a terme per la Fundació i els seus socis locals l'any passat va ser de 121.500.

Per àmbits d'actuació, el nombre de persones involucrades és el següent:

  • Salut i malalties contagioses: 52.139
  • Desenvolupament comunitari: 34.589
  • Agricultura: 32.099
  • Educació: 2.769
  • Assistència i emergència: 280
  • Enfortiment institucional: 30

Els països en els quals es van dur a terme aquestes accions són: Angola, Belize, Brasil, Xina, la República Democràtica del Congo, Equador, Etiòpia, Guinea Bissau, Índia, Laos, Moçambic, Zàmbia i Zimbabwe.

Enfocament multisectorial sota el paraigua d'Humana People to People

La realitat de les comunitats del Sud en la qual la Fundació i els seus socis locals treballen requereix iniciatives d'ampli espectre, que actuen simultàniament sobre aspectes tan diversos com la millora de l'educació, l'agricultura, l'aigua, les condicions sanitàries o els drets humans ; sempre de cara a afavorir el desenvolupament sostenible a través d'accions que perdurin en el temps i obtinguin resultats a mitjà i llarg termini, fins i tot quan el projecte ha acabat. Per això, l'empoderament de la població local és primordial, com a principal palanca per aconseguir la millora de les seves condicions de vida.

Les accions de desenvolupament de la Fundació i els seus socis locals s'implementen sota el paraigua d'Humana People to People. La suma d'organitzacions independents amb objectius, estratègies i i sensibilitats comuns és la base d'aquesta Federació. Organitzacions germanes que treballen de forma global, establint ponts entre hemisferis i continents i que, alhora, actuen en l'àmbit local, comunitat a comunitat, persona a persona. L'experiència de diverses dècades en el camp de l'ajuda internacional al desenvolupament permet compartir coneixements i possibles solucions a problemes similars.

L'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible conformen al mateix temps el full de ruta global que Humana té en compte en la seva tasca al Sud.

121.500 persones involucrades en 61 projectes de cooperació el 2017-img1
121.500 persones involucrades en 61 projectes de cooperació el 2017-img2