1 d'octubre, Dia Europeu de Fundacions i Donants

01-10-2015

Avui 1 d'octubre se celebra la III edició del Dia Europeu de Fundacions i Donants. Organitzacions de tot el continent ens unim en una iniciativa comuna amb la celebració de diverses activitats.

L'objectiu és potenciar el coneixement del sector i el seu reconeixement en el desenvolupament socioeconòmic de la societat. Per això, accions com les que estem organitzant amb motiu del Humana Day encaixen perfectament en aquesta tasca de difusió sobre el paper de les fundacions.

Aquest Dia Europeu una iniciativa promoguda per Donors and Foundations Networks in Europe-DAFNE impulsada a Espanya per l'Associació Espanyola de Fundacions, de la qual Humana és membre.

Mitjançant la nostra tasca com a Fundació es donen la mà dos conceptes clau de la sostenibilitat global: la protecció del medi ambient i la lluita contra la desigualtat i el progrés dels pobles.

Les més de 400 persones que conformen avui l'equip d'Humana ens situen com una de les fundacions espanyoles de major grandària per nombre d'empleats.

1 d'octubre, Dia Europeu de Fundacions i Donants-img1
1 d'octubre, Dia Europeu de Fundacions i Donants-img2