Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Educaciò

 Com a complement de la nostra tasca de sensibilització, comptem amb un programa de visites a las nostres Plantes de Preparació per a la Reutilització de Residu Tèxtil de l'Ametlla del Vallès (Barcelona), Leganés (Madrid) i Valderrubio (Granada).

L'objectiu és donar a conèixer a la societat la nostra feina de preparació per a la reutilització del tèxtil usat. Les visites consten de recorreguts planificats que busquen transmetre la transparència de les nostres accions i enfortir les relacions amb altres institucions i empreses col·laboradores.
Va dirigit a totes les institucions, organitzacions i empreses que tinguin interès en la nostra tasca, amb especial atenció als nostres col·laboradors públics i privats. A centres escolars amb inquietud per desenvolupar accions amb els seus alumnes i alumnes en què la segona vida de la roba siguin protagonistes.

Finançament;
Fons propis
Humana