Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

El propòsit d'aquest projecte és utilitzar la cultura i les manifestacions culturals dels joves com a palanca per al progrés, primer, dels propis involucrats i, segon, del conjunt de les comunitats en què viuen.

2.000 joves amb edats compreses entre els 14 i els 35 anys participen en l'acció. Els joves s'han distribuït en clubs de 20 membres cadascun per tal d'implementar les accions previstes, i promoure de millor manera la seva mobilització a favor del seu desenvolupament i, amb això, de les seves respectives comunitats. En conjunt s'estima que al voltant de 100.000 persones s'aprofitaran del projecte.

La implementació del programa implica Humana People to People South Africa, Gauteng Organization of Community Arts and Culture Centres (GOMACC) i la Universitat de Girona, a través de la seva càtedra UNESCO.

Import 2012-2014 del Projecte: 710.388 €

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana