Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Hasta 2010
Ámbit d'activitat
Educaciò

El programa de formació de docents de primària de l'Escola de Formació de Professors de Nhamatanda té com a finalitat capacitar a futurs mestres i mestres de primària que exerciran la seva tasca docent en àrees rurals del país contractats pel Ministeri d'Educació moçambiquès.

L'escola ha estat recolzada durant els cinc últims anys per desenes de municipis espanyols de diverses comunitats autònomes permetent millorar les seves instal.lacions, la seva capacitat de gestió i formar centenars de nous mestres que ja exerceixen en àrees rurals de la província de Sofala i voltants. 

A més, els futurs mestres i mestres participen activament en diversos microprojectes de desenvolupament en les comunitats on realitzen el seu període pràctic com docents de primària, de manera que tant els nens i nenes d'aquestes escoles com el conjunt de les comunitats on s'implementen els microprojectes es beneficien contínuament del programa.

Import 2010 del Proyecte: 4.505,96 €

Finançament;
Fons externs
HumanaHumana
Humana