Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Malalties contagioses

El projecte pretén millorar les condicions socials i sanitàries de 20 famílies afectades i infectades pel VIH / SIDA al districte de Boane, Maputo, a través de la construcció d'un Centre de Dia en Beluluane. Aquest lloc té les adequades per convertir-se en centre comunitari gràcies al desenvolupament d'activitats formatives centrades en tècniques agrícoles, salut sexual i reproductiva, cures bàsiques sanitaris i habilitats per a la vida.

Moltes persones de les comunitats adjacents van al centre per rebre informació sobre VIH / SIDA, altres malalties, cures bàsiques de salut, la importància de realitzar el test, prendre la medicació prescrita i rebre assessorament i preservatius de forma gratuïta i confidencial. Cal destacar, igualment, que les famílies es converteixen en activistes comunitaris que realitzen campanyes per informar sobre VIH / SIDA i altres malalties.

Import del Proyecte: 28.902,78 €   

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana