Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

Aquest projecte treballa per enfortir la seguretat alimentària, l'economia i la salut de 33 famílies al cantó El Triunfo, a través de la introducció a la cria de pollastres i la formació de les famílies en aquests àmbits de desenvolupament. Alhora, es pretén incrementar la participació comunitària creant una cadena de redistribució la qual permetrà a més famílies beneficiar de la cria dels pollastres.

Contempla també la creació de bancs comunitaris que han ajudat a enfortir els grups familiars. El projecte està contribuint a que les famílies siguin conscients de la importància de tenir una bona alimentació i un bon sanejament de la llar així com del valor de la seva participació en la recerca de solucions als problemes que afecten la seva comunitat.

Import 2010 del Proyecte: 9.421,16 €

Importe 2011 del Proyecte: 4.162 €  

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana