Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament agrícola i rural

Aquest projecte, iniciat el 2011, té com a finalitat la millora, posada en valor i difusió de sistemes de producció i tècniques adaptades localment dirigides a millorar la productivitat i la diversificació mitjançant l'explotació sostenible dels recursos.

El projecte forma part d'un programa més ampli per mobilitzar, formar i organitzar els agricultors i millorar la cooperació entre ells. El propòsit és incrementar un 25% la productivitat i rendiment de les seves collites i contribuir al creixement econòmic en 50 dòlars per agricultor i any, i l'increment de la seguretat alimentària dels participants i les seves famílies. Amb això, disminuirà un 50% la taxa de malnutrició existent a la zona.

Entre les accions dutes a terme apareix la construcció de 2.500 latrines i quatre grans fonts d'aigua per a 1.500 famílies que fins ara no tenia accés a agua.Se ha fomentat, així mateix, el cultiu d'hortalisses, establint 60 hortes model en què els agricultors practiquen amb diferents tipus de vegetals, per després replicar en els seus propis camps.

Import 2012-2014 del Projecte: 662.891 €

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana