Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

Aquest projecte promogut amb la col · laboració del soci local Yunnan Institute of Development (YID) compta amb diverses línies d'actuació, entre les quals figuren el desenvolupament agrícola, la nutrició, l'impuls de noves fonts d'ingressos per a la comunitat i la dinamització de l'educació preescolar.

El projecte va dirigit al conjunt de la població de Yuanyang, el comtat en què es troba Shalatuo, ja que tots ells participen de manera directa o indirecta. Dins de les iniciatives dutes a terme al voltant de l'agricultura destaca la creació dels anomenats farmers 'club, en què està prevista la participació d'un total d'entre 2.500 i 3.000 agricultors.

En el cas de Shalatuo, la tasca efectuada en els camps model constituïts ha permès obtenir una millora de la productivitat del 30% en les collites de blat de moro i del 20% en les d'arròs. Igualment s'ha impulsat el cultiu de cardamom i la cria de porcs mitjançant un programa de préstecs rotatoris. Tot això està permetent incrementar els ingressos de la comunitat, el que redunda en el progrés d'aquesta.

D'altra banda, s'han posat en marxa cinc banys públics i una vintena d'abocadors per a l'emmagatzematge i gestió dels residus de la comunidad. Además, s'han creat siete escoles per 195 nens i nenes que fins aquell moment no tenien accés a la educació pel fet que es tracta d'una zona molt aïllada.

Import 2012-2014 del Projecte: 483.898 €

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana