Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

Itiuba, Cansançao i Quinjingue estan situades al Territori de Sisal, un dels que menys Índex de Desenvolupament Humà de tot Brasil. D'aquí la importància de potenciar la capacitat i habilitat de les famílies per millorar les seves condicions de vida, afavorint la creació d'un entorn més saludable per a la infància.

A més, el 2013 han patit la pitjor sequera dels últims 40 anys, el que ha multiplicat les dificultats per a la població. Això no ha impedit que es construïssin 700 tancs d'aigua, amb la col · laboració del govern, a més de connectar a altres 600 famílies al sistema públic d'aigua.

8 són les grans línies en què Humana i HPP-Brasil treballen en el marc d'aquest projecte, totes elles basades en la dotació de les destreses necessàries perquè sigui la pròpia comunitat la que promogui el seu desenvolupament, sota el paraigua de l'ajuda a la infància: enfortiment de l'economia de les famílies, seguretat alimentària, salut i nutrició, accés a l'aigua, desenvolupament de la producció agrícola, medi ambient, desenvolupament comunitari, educació i capacitació, i la infància com a actiu fonamental de la societat.

Import 2012-2014 del Projecte: 292.698 €

Finançament;
Fons propis
Humana