Més de 250 persones s'han beneficiat del projecte 'Suport a les famílies en situació de pobresa a través d'accions conjuntes amb altres entitats catalanes d'acció social i serveis socials', posat en marxa per Humana Fundació Poble per Poble amb la col.laboració de Fundació ADRA i Bona voluntat en Acció.

Les dues entitats han distribuït un total de 100 vals de compra en qualsevol de les botigues d'Humana, valorats en 30 euros cada un, gràcies als 3.000 € concedits per l'obra social de Caixa Manresa - CatalunyaCaixa. Tant els responsables de Fundació ADRA i de Bona voluntat en Acció, com les persones que s'han beneficiat del projecte, han valorat positivament la seva posada en marxa, expressant el seu desig que es repeteixi en el futur i es converteixi en una iniciativa permanent. Entre els beneficiaris del programa es troben nombroses famílies que, gràcies als vals, han tingut l'oportunitat d'adquirir roba per als seus fills i filles.

La Fundació ADRA és una organització humanitària pertanyent a una xarxa internacional d'agències vinculades a l'Església Adventista que actua en més de 140 països. Bona voluntat en Acció, per la seva banda, és una organització de caràcter social que actua en l'anomenat Quart Món, és a dir, el format per persones en exclusió social en països desenvolupats.

HumanaHumana