Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
2010
Ámbit d'activitat
Emergència i assistència

Sensibilitzats amb el poble haitià com a conseqüència del terratrèmol esdevingut el gener de 2010, Humana Fundació Poble per Poble establir una línia d'assistència i emergència amb l'objectiu de donar suport a les accions de la Fundació Save the Children dirigides a pal.liar els efectes de la catàstrofe en aquell país. Per això, les botigues de la Fundació van obrir excepcionalment les seves portes el 31 de gener com a iniciativa solidària per recaptar fons en benefici de les víctimes del terratrèmol d'Haití.

Més d'un miler de persones van visitar les nostres botigues com a la recaptació es va donar íntegrament a Save the Children per recolzar les seves accions d'emergència a Haití destinades a alleujar la situació en aquell país mitjançant l'adquisició de medicines, béns de primera necessitat, habilitació de allotjament, accés a aigua potable, etc.

Import del Proyecte: 7.289,50 €  

Finançament;
Fons propis
Humana