Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Educaciò

Igual que la resta de projectes basats en la creació d'un centre de formació de professors, l'objectiu principal és situar els docents a l'avantguarda del desenvolupament de l'educació en les escoles primàries mitjançant la incorporació de noves tècniques pedagògiques promovent el creixement de les comunitats mitjançant la posada en marxa de múltiples activitats.

El programa de formació de mestres d'educació primària de Humana preveu 30 mesos de formació teoricopràctica. Així, el juliol de 2011, 96 estudiants van finalitzar les pràctiques dutes a terme en 14 escoles de Chilangoma. Al novembre va tenir lloc la primera graduació de professors, amb la presència del ministre d'Educació del país. Al juny, 120 estudiants (80 dones i 40 homes) van començar la seva formació a l'escola. Com a complement de la seva capacitació, els futurs docents s'involucren en altres activitats en pro del progrés de la comunitat.

Import 2010 del Proyecte: 7.547 €

Import 2011 del Proyecte: 14.499 €    

Finançament;
Fons propis
Humana