Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Hasta 2010
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

Índia pot considerar gairebé un continent, per la seva enorme població, en la qual apareixen grans diferències entre les diferents classes socials o castes i entre les zones urbanes i rurals. 

El programa de desenvolupament comunitari en el qual Humana col.labora en aquest país a la Província de Rajasthan abasta un gran nombre de projectes i àmbits, tots ells centrats en la millora de les condicions de vida de la població local, amb especial atenció als nens i nenes de la zona.

Per això, es treballa en àrees com l'agricultura sostenible, la formació de petits agricultors, el desenvolupament de sistemes d'energies renovables, com la solar, la recerca de solucions per a les persones sense llar, l'accés als serveis bàsics per als més desfavorits , les condicions sanitàries, amb especial atenció a dones i nens, el sanejament i l'accés al'aigua potable, el progrés de les zones rurals més deprimides, l'educació i la formació de professors.

Import 2010 del Proyecte: 12.988,64 €

Finançament;
Fons propis
Humana