Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

L'acció s'emmarca en el Programa d'Energy Facility de la Unió Europea basat en la millora de l'accés a serveis energètics sostenibles i accessibles per a poblacions rurals i periurbanes, en aquest cas en la Regió de Oio, en Guina Bissau.

El projecte ha començat recentment però planteja diversos reptes interessants com són l'establiment de 24 sistemes de bombament d'aigua mitjançant energia solar, incloent tancs d'aigua o elements de reg per a camps de conreu o la instal · lació de 15 centres de producció comunitària que funcionaran amb biofuel procedent de l'extracció d'oli de Jatropha. 

Es preveu que gairebé 15.000 persones de la regió es beneficiïn d'aquestes millores i es creïn nombrosos llocs de treball en una àrea on la desocupació supera el 60% de la població en edat de treballar.

Video: 'Our Climate, Our Challenge'

Import 2012-2014 del Projecte: 1.614.294 €

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana