Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

L'enfortiment dels ingressos de les famílies permet una visió més adequada per combatre la pobresa, dedicant recursos a aquells aspectes que més redunden en el benestar del conjunt de la comunitat, amb especial atenció a la infància. 

L'optimització de les despeses, per exemple, es basa en iniciatives com els bancs comunitaris. Per això s'han desenvolupat 8 de les línies habituals dels programes de 'Child Aid', en el marc de les que s'han posat en marxa més de 900 horts orgànics, un pla de microcrèdits i préstecs rotatoris en què s'han involucrat 754 famílies. 

A més s'han creat 26 clubs de joves que han participat en accions de capacitació, sensibilització i diverses iniciatives de desenvolupament comunitari, en què s'han vist involucrades 6.000 famílies, i de capacity building, en què participat més d'un miler d'unitats familiars. Igualment s'han posat en marxa diverses granges de pollastres, basades en els préstecs rotatoris que permeten multiplicar de manera exponencial el nombre de persones que es beneficien de l'activitat del projecte.

Import 2010 del Projecte: 39.134 €

Import 2011 del Projecte: 55.085 €

Import 2012 del Projecte: 50.132 €  

Finançament;
Fons propis
Humana