Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
2010-2011
Ámbit d'activitat
Educaciò

'Augment del coneixement i sensibilització sobre els Objectius del Mil.lenni a la Comunitat Valenciana mitjançant la creació de titelles de materials reciclats' és el títol complet del projecte que Humana Fundació Poble per Poble ha dut a terme des de juny de 2010 a febrer de 2011. El propòsit del projecte és incrementar el coneixement que nens, pares i professors tenen sobre els ODM a través de dinàmiques per interioritzar aquests objectius i la forma d'assolir-los.

Gràcies als tallers i esdeveniments desenvolupats, els nens i nenes estan prenent consciència d'una manera amena i divertit dels ODM a través de la fabricació de titelles amb materials reciclats.

A més, s'ha editat i distribuït un llibre de contes, l'objectiu és el de familiaritzar els nens amb les diferents cultures i formes de vida d'altres nens en altres parts del món. El llibre inclou tot el necessari-textos, patrons per a les titelles i instruccions per fabricar-per preparar una funció de teatre de titelles.

Humana agraeix a la Generalitat Valenciana i les escoles i municipis valencians participants la seva col.laboració en aquesta iniciativa.

Finançament;
Fons externs
HumanaHumana