Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Malalties contagioses

El programa HOPE, juntament amb TCE, suposen els dos grans pilars de Humana en l'àmbit de la lluita contra VIH / SIDA, sempre partint de la prevenció, formació i informació de la població, en el cas concret de HOPE, el seu objectiu és impulsar les estructures sanitàries locals. 

Un total de 18.644 persones van ser mobilitzades en aquest context per participar en els test de diagnòstic, com a més de 3.700 van assistir a les sessions informatives sobre la importància de mantenir un estil de vida saludable, prendre mesures preventives i tenir en compte els tractaments amb retrovirals. 

En total han estat més de 94.000 persones les que s'han aprofitat del programa mitjançant diverses iniciatives de formació i informació. HOPE, a més, preveu un altre tipus d'accions com la millora de les condicions de vida de nens i nenes orfes, en què van participar, en el cas d'aquest projecte, 3.635 persones, o les campanyes de nutrició, de les quals es van beneficiar més de 5.000 individus.

Import 2011 del Projecte: 2.753 €

Import 2012 del Projecte: 8.844 €

Finançament;
Fons propis
Humana