Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

Al dèficit de docents existent en moltes zones de Moçambic s'uneix a més l'absència de material escolar que pugui ser utilitzat pels alumnes. Per això, aquest projecte treballa a través del denominat Ambassadors Girls Scholarship Programeu (AGSP) en la distribució de material docent, així com d'aliments, roba i mantes. 

El fet de comptar amb aquest material suposa un estímul per l'alumnat, el que provoca que el nivell d'abandonament escolar disminueixi. Alhora, l'interès en aprendre i la capacitat de concentració creixen, fet que suposa un increment del nivell educatiu i de la qualitat de l'ensenyament. 

Fruit d'aquest projecte s'han posat en marxa 8 centres de preescolar, als quals acudeixen 642 nens i nenes, i 17 centres d'alfabetització d'adults. Igualment s'han promogut accions de formació i informació sobre VIH / SIDA.

Import 2010 del Proyecte: 4.528 €

Import 2011 del Proyecte: 60.733 €    

Finançament;
Fons propis
Humana