Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Hasta 2010
Ámbit d'activitat
Malalties contagioses

Gràcies a aquest projecte s'ha aconseguit millorar les condicions socials, econòmiques i sanitàries de 10 dones del districte de Boane, Maputo. Abans de la seva execució, les beneficiàries, portadores totes elles del VIH, desconeixien alguns aspectes clau relacionats amb la prevenció i el tractament de la malaltia.

Avui dia no només coneixen aquestes qüestions sinó que s'han convertit en activistes en la lluita contra el VIH / SIDA.Al mateix temps, les dones involucrades van rebre una formació en costura que els permet tenir una font d'ingressos i ser autònomes. 

Finalitzat el projecte, els resultats han estat molt positius tant per a les beneficiàries com per als seus famílies que, de manera indirecta, també s'han beneficiat de les accions. Es tracta d'una iniciativa pionera a la Fundació que, per les seves òptims resultats, constitueix un exemple de bones pràctiques per a futures intervencions.

Import 2010 del Proyecte: 2.601,86 €

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana