Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

El propòsit d'aquest projecte és augmentar i millorar els sistemes de producció agrícola alhora que s'enforteixen les capacitats i habilitats de 1.800 agricultors. 

Aquests reben una formació contínua en camps model centrada en l'agricultura sostenible que posteriorment apliquen en els seus terrenys cultiu. D'aquesta manera, els beneficiaris tenen una formació pràctica els beneficis són replicables i extensibles a les seves famílies. 

Durant l'execució del projecte s'ha identificat un increment de la varietat de cultius, com cereals i productes hortícoles, canvis positius en els hàbits nutricionals, una reducció de malalties relacionades amb la malnutrició, un increment de la qualitat dels cultius i del seu període de conservació i la introducció d'un valor afegit als cultius amb la jatrofa i la mantega de cacauet.

Import 2011 del Proyecte: 134.942 €

Import 2012 del Proyecte: 321.991 €

Import 2013 del Projecte: 14.014 €

Import 2014 del Projecte: 11.089 €

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana