Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

La utilització d'energies netes, sostenibles i barates en zones rurals permet garantir el desenvolupament present i futur de les comunitats de les àrees rurals. Per això, a finals de 2010 la Unió Europea va aprovar el finançament d'aquest projecte, basat en la capacitació de 90 joves en els àmbits d'energia solar, aprofitament de l'aigua i electricitat. L'objectiu és facilitar la incorporació d'aquests joves al mercat de treball i, de l'altra, fomentar que apliquin els coneixements adquirits en pro del desenvolupament de les seves comunitats.

El suport de la Unió Europea i els fons propis aportats ha permès a dia d'avui que aquestes tres noves disciplines estiguin plenament integrades en el currículum de l'Escola de Formació Professional de Bissora i per tant disponibles per als joves que vulguin estudiar i dedicar-se professionalment a això.

Import 2012-2014 del Projecte: 192.000 €

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana