Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
2011-2012
Ámbit d'activitat
Educaciò

Projecte per sensibilitzar la població escolar de municipis de Madrid i Toledo sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil · lenni i la realitat en països menys desenvolupats a través de titelles de materials reciclats.

En total són 50 col · legis els que van participar en el projecte d'aquí fins al juny de 2012, data de finalització d'aquest. En conjunt, s'estima que el nombre de nens i nenes participants superarà els 1.200. El projecte està finançat per l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Entre els materials preparats per al desenvolupament del projecte destaca el llibre 'Titelles del Mil · lenni. Els ODM vistos des del Sud', que il · lustra les vivències de diversos nois i noies de Moçambic, abordant diferents àmbits del seu dia a dia, per tal d'entretenir i educar una part de la població escolar espanyola.

Finançament;
Fons propis i externs
Humana