Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Hasta 2010
Ámbit d'activitat
Desenvolupament agrícola i rural

El projecte té com a objectiu principal, des del seu inici el 2006, contribuir a la lluita contra la pobresa de 3.000 famílies rurals de l'àrea d'influència, organitzats en Clubs de Pagesos, a través de la millora del seu estat nutricional, la seva seguretat alimentària i el increment dels ingressos familiars. 

Una de les fortaleses del projecte és la capacitat d'organització i mobilització dels agricultors, els efectes es plasmen en accions com l'associació de 3.000 d'ells en cooperatives per maximitzar beneficis.

El 2010, com a resposta a l'escalfament global, es van plantar 298.000 arbres i molts agricultors van incloure aquesta activitat a casa seva i en els seus camps. De la mateixa manera, es va observar un canvi en els hàbits dels agricultors ja que el 95% d'ells va abandonar pràctiques tradicionals nocives per al sòl i les van substituir per tècniques d'agricultura de conservació.

Import 2010 del Proyecte: 31.465,00 €

Finançament;
Fons propis
Humana