Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Educaciò

Humana i DAPP Zimbabwe impulsen a través de Ponesai Vanhu Junior School la formació i capacitació de nens i joves per incentivar el progrés de les seves comunitats. 

En total, es tracta de 52 alumnes els que participen en aquesta escola (30 nois i 22 noies), els programes pedagògics es completen amb activitats esportives, la posada en marxa d'horts, la cria de pollastres i porcs, la reinserció social o la millora de les condicions de vida d'orfes i joves vulnerables. 

L'escola facilita que els seus alumnes adquireixin capacitats, valors i comportaments que afavoreixen tant el seu desenvolupament humà com el del conjunt de les comunitats on viuen, en assumir el seu paper com a impulsors del progrés mitjançant l'aplicació de la formació professional rebuda.

Import 2011 del Projecte: 10.560 €

Import 2012 del Projecte: 15.602 €

Import 2013 del Projecte: 18.810 €

Finançament;
Fons propis
Humana