Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Educaciò

La formació de professors en les zones rurals més deprimides de l'Índia és un dels pilars bàsics per promoure el seu progrés i reduir la bretxa respecte a les regions més pròsperes i desenvolupades del país. A finals de 2011 el nombre d'estudiants de les diferents escoles de docents era de 737, sent la més concorreguda la de Ferozepur Namak, amb 220 estudiants. 

Les pràctiques incloses en el període formatiu dels futurs mestres i mestres, de dos anys de durada, han permès que 11.100 nens i nenes de primària rebin classes. Al marge dels coneixements que adquireixen, els nois i noies que assisteixen a l'escola de primària guanyen confiança en si mateixos i en les seves capacitats. 

Els seus pares, a més, augmenten la seva motivació per promoure entre els seus fills i filles les ganes d'aprendre i estudiar i enviar posteriorment a l'escola secundària. El centre de formació de docents es converteix d'aquesta manera en una palanca de desenvolupament de tota la comunitat.

Import 2012-2014 del Projecte: 115.385 €

Finançament;
Fons propis
Humana