Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Malalties contagioses

ADPP-Guinea Bissau, en col.laboració amb el Secretariat Nacional de Luta contra la SIDA (SNLS), ha implementat aquest programa per involucrar joves vulnerables del país en l'accés al seu primer treball. Amb la participació de personal de la Fundació s'han establert activitats formatives comptant amb professionals experts i treballant en les pròpies localitats dels participants, per evitar el cost monetari i de temps del desplaçament. D'aquesta manera s'ha aconseguit una gran participació i un seguiment directe de les seves evolucions posteriors al mercat laboral.

Durant 2011 han prosseguit les activitats de mobilització, informació i conscienciació per aconseguir un canvi de comportament nefast en aquest àmbit, i la distribució d'anticonceptius en 700 comunitats de les Regions de Oio, Paravent, Bafatá i Gabú, però al mateix temps, ha iniciat una línia específica adreçada a la lluita contra la tuberculosi-TB-, amb 175 animadors comunitaris en servei des de 2010.

Import 2010 del Projecte: 17.263,39 €

Import 2011 del Projecte: 17.541 €

Import 2012 del Projecte: 10.955 €    

Finançament;
Fons propis
Humana