Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament agrícola i rural

Aquest projecte de desenvolupament rural complementa els objectius del Ministeri d'Agricultura i Desenvolupament Rural de Guinea Bissau per incrementar la producció d'aliments i millorar la nutrició i els recursos econòmics de la població rural. Compte amb 2.000 agricultors organitzats en clubs (el 75% de beneficiàries són dones) que han començat el procés de formació contínua i de producció agrícola.

Els clubs han professionalitzat l'agricultura mitjançant la formació de la població, la incorporació de nous i millors cultius i el control de malalties entre els animals, l'increment de la producció, mitjançant la millora de la productivitat i la prolongació de l'època de cultiu, gràcies a la incorporació de sistemes d'irrigació i d'abonaments naturals.

De la mateixa manera ha hagut un notable increment dels ingressos familiars, en aconseguir millors preus en els mercats dels excedents agrícoles obtinguts, una reducció de les pèrdues provocades per un deficient emmagatzematge de les collites, o la millora de la seguretat alimentària i de la nutrició de la població. En total, s'han beneficiat de manera indirecta unes 10.000 persones.

Video del projecte

Import 2010 del Projecte: 190.000 €

Import 2011 del Projecte: 156.321 €

Import 2013 del Projecte: 13.000 € 

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana