Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Educaciò

El projecte va començar el setembre del 2009 gràcies al suport de la Fundació Mapfre, que finança l'acció directament al costat del nostre soci local HPP-Equador. 

L'accés al mercat de treball és un dels problemes més greus als quals s'enfronten els joves de les zones rurals del Cantó del Triomf. Per això, Humana i la Fundació Mapfre van posar en marxa una primera fase del programa de formació professional seguida d'una nova iniciativa en què participen 30 joves, d'entre 12 i 17 anys, que reben capacitació al voltant de mecànica automotriu. 

Els estudiants, a més, formen part de l'anomenada Escola Artesanal Club Els Lleons, en el marc del qual porten a terme activitats esportives, per promoure una vida sana i el treball en equip, així com altres accions formatives amb la finalitat que els joves adquireixin els coneixements necessaris per a la creació i gestió d'horts orgànics. Hi participen, igualment, en diverses iniciatives per promoure el desenvolupament comunitari i el progrés del conjunt de la comunitat.

Import 2010 del Projecte: 640 €

Import 2011 del Projecte: 498 €

Import 2012 del Projecte: 625 €       

Finançament;
Fons propis i externs
Humana
Humana