Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

La millora de les condicions de vida dels nens per garantir que puguin desenvolupar tot el seu potencial és l'objectiu fonamental d'aquest projecte, un programa obert també a la participació de joves i adults amb la finalitat que prenguin el control de les seves vides per prevenir la propagació de malalties contagioses, potenciar la qualitat de l'educació, augmentar la producció agrícola, millorar els ingressos de les famílies, crear condicions favorables per a l'educació dels nens, la cura d'orfes i nens vulnerables i afavorir, en definitiva, el desenvolupament comunitari.

Entre els resultats obtinguts destaca la posada en marxa de quatre escoles de pre escolar i la participació de 41 centres educatius en diferents accions pedagògiques, la incorporació de 604 famílies als clubs d'agricultors, la participació de més de 16.000 persones en diverses campanyes de formació i informació al voltant de VIH / SIDA o la plantació de 9.000 arbres.

Import 2012-2014 del Projecte: 151.801 € 

Finançament;
Fons propis
Humana