Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

HPP Congo porta implementant activitats en aquest país des de setembre de 2006. És un dels socis locals de la Fundació més jove i és per això que ha rebut suport per aconseguir i gestionar fons i poder implementar els diversos projectes amb un alt grau de qualitat i gestió. HPP Congo ha aconseguit un elevat nivell de sostenibilitat en el seu treball mitjançant col · laboracions amb el govern nacional, administracions locals, ONG i institucions internacionals i també gràcies a la generació de recursos propis a través de diverses activitats.

La formació del personal s'articula en el marc de sis grans línies de treball: capacitació del personal, al voltant principalment a la roba de segona mà i la cooperació; enfortiment dels equips de treball, sessions formatives amb els líders dels projectes, identificació i implementació de noves accions, recerca de finançament per als programes i potenciació de la col · laboració amb les autoritats locals, i formació de docents.

Import 2012-2014 del Projecte: 111.824 €

Finançament;
Fons propis
Humana