Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Malalties contagioses

Al voltant de 45 milions de persones formen la província xinesa de Yunnan, una de les més desfavorides del país. Juntament amb el VIH / SIDA, la malària segueix sent una de les malalties contagioses més esteses en aquesta zona, a causa de la manca d'informació i formació sobre prevenció de les mateixes entre la població. 

Per això, el programa ha centrat els seus esforços en aspectes com les visites porta a porta, les activitats en escoles, la celebració de reunions en grups de 30 persones o petites accions informatives per promoure la difusió del contingut del projecte entre la població participant. 

Altres de les iniciatives previstes són la distribució de teles mosquiteres i l'eliminació de vivers de mosquits, insectes responsables de la propagació de la malaltia. Tenint en compte tot l'anterior, el 2011 el nombre visites ascendir a 59.363, mentre que el volum de persones involucrades de manera directa o indirecta va ser de 243.966.

Import 2011 del Projecte: 12.860 €

Finançament;
Fons propis
Humana