Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

Aquest projecte es centra en el desenvolupament de la comunitat, promovent la incorporació de les famílies a un programa d'activitats de cinc anys de durada que consta de 10 línies d'actuació, entre les quals figuren la generació d'ingressos, la millora de les condicions sanitàries , educació, aigua i sanejament, el desenvolupament de la primera infància i medi ambient.

El projecte també contempla la posada en marxa de diversos centres preescolars, el que redundarà en una millor adaptació dels petits a l'escola primària, una taxa d'aprofitament escolar més elevada i l'adopció d'hàbits d'estudi, respecte pels mestres i companyonia més altes. En 2011 532 famílies han participat en el projecte i 347 persones s'han convertit en membres dels Village Action Groups (VAG). 

Import 2010 del Proyecte: 59.778,03 €

Import 2011 del Proyecte: 27.937 €     

Finançament;
Fons propis
Humana