Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament agrícola i rural

Comptar amb terres fèrtils i mà d'obra per treballar és, de vegades, insuficient per obtenir un rendiment agrícola que garanteixi l'autoabastiment, l'aprovisionament de la comunitat i la generació d'excedents per a la seva comercialització. 

És per això que els agricultors han de mobilitzar en pro del seu progrés, en aquest cas, mitjançant les agrupacions d'agricultors. Aquests grups promouen la formació i informació sobre diversificació de productes agrícoles, noves fonts de generació d'ingressos, negociació de millors preus o accés a nous mercats. 

Les activitats desenvolupades el 2013 han inclòs la fabricació d'adobs naturals, la construcció de porquerizas, la cria de pollastres o la creació d'estanys per a l'emmagatzematge d'aigua per al reg. Els Farmers 'Club, són a més, el marc per a la realització d'altres accions en favor de la millora de les condicions de vida, incorporant aspectes com la salut, la nutrició o l'educació. 

En total han participat 1.200 agricultors, si bé el nombre de persones que s'han beneficiat indirectament del desenvolupament del projecte és de prop de 6.400.

S'han posat en servei un miler de tancs d'aigua de pluja que permeten proveir de reg a 600 agricultors.

Import 2011 del Proyecte: 21.768 €

Import 2013 del Projecte: 7.524 €

Finançament;
Fons propis
Humana