Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Malalties contagioses

El districte de Guandu, a Kunming, té entre la població amb un important nombre d'immigrants procedents d'àrees rurals, als quals van dirigides bona part les iniciatives de formació i informació cara a cara sobre VIH / SIDA del projecte, que compta amb la col · laboració del departament local de salut i d'altres ONG presents a la zona. S'han dut a terme campanyes informatives al voltant de prevenció i riscos de la malaltia entre prostitutes i transportistes, ja que a la zona hi ha un important centre logístic i, per tant, el trànsit de camions és elevat. 

Alhora, s'han efectuat accions de sensibilització i formació en universitats en què, a més, s'ha promogut la incorporació de voluntaris perquè col · laborin en les tasques de difusió del projecte. En conjunt, s'han vist involucrades prop de 13.000 persones en les diferents accions implementades i s'ha captat a 191 voluntaris.

Import 2011 del Proyecte: 11.738 €

Finançament;
Fons propis
Humana