Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Vigente en la actualidad
Ámbit d'activitat
Desenvolupament comunitari

La pobresa en què viuen certes comunitats de Toledo i Belize Nord és un dels elements que condicionen el desenvolupament dels nens i nenes d'aquestes zones, tenint en compte que el 50% de la població del país està formada per nois, noies i joves. 

Partint d'aquesta realitat, els programes d'ajuda a la infància treballen en 10 línies d'actuació diferents: enfortiment de l'economia familiar, salut i higiene, educació preescolar, la infància com un dels principals actius de la societat, nens i nenes vulnerables, educació, desenvolupament comunitari, medi ambient, escalfament global i canvi climàtic, i clubs d'agricultors. 

Per això, seguretat alimentària, diversificació de cultius, préstecs rotatoris de bestiar, lluita contra el VIH / sida a través de campanyes de formació i informació, posada en marxa d'escoles i apoderament femení són elements clau. El 2013, un total de 6.000 famílies van participar en aquest projecte.

Entre les accions dutes a terme apareixen la plantació de 12.500 arbres i la inscripció de més de 1.600 nens i nenes en pre-escoles, mentre que 582 persones s'han sotmès al test de VIH / SIDA.

Import 2012-2014 del projecte: 73.843 €

Finançament;
Fons propis
Humana