Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto
Període d'execució
Activo en la actualidad
Ámbit d'activitat
Educaciò

Igual que la resta de projectes centrats en la capacitació de docents, el programa de formació de professors de primària de Luanda, a Angola, pretén situar el professorat a l'avantguarda del desenvolupament de l'educació mitjançant la incorporació de noves tècniques pedagògiques promovent el desenvolupament de les comunitats mitjançant la posada en marxa de múltiples activitats.

Són ja 11 anys els que han transcorregut des de la inauguració d'aquesta escola, una dècada en què el nombre de professors i professores que ha completat la seva capacitació ha estat de 568. El 85% dels mateixos exerceix avui com a docents de primària, de manera que considerant una mitjana de 50 alumnes per classe, això significa que més de 28.000 nens compten avui amb un professor gràcies a l'escola de Luanda. 

Import 2012-2014 del Projecte: 168.519 €

Finançament;
Fons propis
Humana